Monday, 19 May 2008

Idag ryker häcken

Äntligen! Men å andra sidan så ställs vi inför ett nytt dilemma då företaget som skulle lägga gatsten och svetsa staket inte har hört av sig. De skulle sätta igång i slutet på april...i alla fall lovade de det i november. F-n vad hantverkare är opålitliga i den här staden*. Inte ens en fjuttig offert kan de skicka över och det spelar ingen roll om jobbet är värt tvåtusen kronor eller tvåhundratusen kronor.

Detta aber, mina kära läsare, slipper man om man bor i lägenhet.

*Kanske ser annorlunda ut i resten av landet.

4 comments:

Angelica said...

När min syster och hennes sambo skulle göra om sitt badrum i deras bostadsrätt. Tog hantverkarna mer paus än vad de jobbade. Arbetet tog tre veckor och de fick en faktura på 100 000. De betalade bara 45 000 och fick hjälp med diverise hottekniker för att inte behöva betala resterande 65 000. När jag och exet fick vår lägenhet tapetserad, tog det två veckor. På grund av alla fikastunder målarna tog... Hoppas att renoveringen av min nya lägenhet går snabbt och smidigt. Men, näe, jag tror inte det.... Hantverkar jobbar bäst då de arbetar svart.

Isa said...

Trist med hantverkare som beter sig så..! Fattar inte att dte är så vanligt, har de ingen yrkesstolthet eller är det kanske för mycket av den varan som gör att de tror att de kan bete sig hur som helst?

Gaah! Hoppas att de hör av sig snart!

Frida said...

Ahh, just nu känner jag mig sååå nöjd i vår lägenhet. Och hantverkarna som fixade vattenläckan var hur bra som helst. Kanske för att jag inledde med att bjuppa på dajmtårta och sen har världens sötast twins som charmade häcken av dem?

Lox said...

angelica: Jag skulle gärna se att det finns fler som vågade säga "Just nu har vi inte tid att ta ditt jobb" istället för att lova en massa hit och dit och sedan inte dyka upp.

isa: yrkesstolthet - det är det rätta ordet, och visst verkar det saknas hs en del.

frida: Exakt den erfarenheten hade vi i Umeå och md lägenhet. Men med hus verkar dte vara lite annorlunda... och många jobb är ju direkt nödvändiga som nytt tak, dränering isolering etc.

Kul att ni är nöjda. :)