Sunday, 4 May 2008

"Hej, jag heter Lo...

... och jag är tapetknarkare."

Uppdaterat kl. 13:13 4295 kr/rullen!

14 comments:

Angelica said...

Eh, du är galen kvinna! :) Själv så jagar jag, men på den sidan är typ alla över buget för att fixa till en hyrsetta lite.

Lox said...

angelica: mitt knarkade sker het och hållet på distans. ;)

Angelica said...

Aha, skönt det! *phuuu*

Lox said...

angelica: jag är inte helt puntad. Inte helt, i alla fall. ;)

Angelica said...

Puntad, eh, skulle mer se det som "hey, vi har så jävla mkt pengar och har inget att lägga de på, så vi tapetserar om ett rum för 25 000 kr". Okej, jo, puntat också! ;)

Lox said...

angelica: :)

birgi said...

A2-fråga...
hej, är det Ok att jag ber om lite A2-råd från en erfaren A2-gungare? I dag är sista chansen att få 10% svensson-rabatt men jag är så velig, så pliiis ilfe!
jag vill också ha a2:or, frågan är vilken variant som kräver minst underhåll? Vita är finfina men kräver säkert målning då & då? och är den värd nästan en tusing mer än den i oljad furu? Fast minst underhåll kräver nog ändå den dyraste teaken?
Undrar hur man ska tänka?
tacksam för iput! Hur tänkte du?
och: vad har du för bord till?
/B
www.lyckligagatans.blogg.se

Lox said...

birgi: vi valde furu med grönt underrede just pga att de är (enligt oss) enklare att underhålla än målade ytor; bara att skrubba rent och sedan olja. Vi har ett annat bord till just nu, men planen är att hitta det rektangulära bordet i furu med grönt underrede (finns tydligen inte hos alla återförsäljare).

Teak hade vi aldrig som alternativ, så den kan jag inte uttala mig om.

Lycka till med a2- köpandet! :)

birgi said...

Har du kollat hos www.svensson.se?
De har ju 10% t o m i dag!
åååh, jag har sån beslutsångest...
:-)
Hur m¨ånga stolar har ni? Hur länge har ni haft dem? Har ni oljat dem ännu nån gång? Varför funderade ni aldrig på teak?
/B

Lox said...

Vi har haft dem i ett år och vi oljade in dem för första gången nu. Vi har två stycken A2; har ett annat set med bord + fyra stolar som stod på vår balkong innan, men som inte riktigt lämpar sig för gräsmatta. När det var dags att införskaffa fler stolar valde vi istället att gå på a2:an.

Teak var för dyrt, och dessutom känns furu mer svenskt. Sedan är det lite kul då vi har ett vitt hus med gröna knutar och då samma gröna nyans som underredet. (Lite nördigt, jag vet.) Ang. målningen av underredet så tror jag att det kommer att dröja innan det blir dags att ta fram målarburken. Ser inte ett spår av förra sommarens bruk. Och a2:orna är betydligt mer populära att sitta i än de andra stolarna... .

Jo, jag såg svenssons utskick i mailboxen, men får hoppa denna gången. Tack ändå att du ville tipsa mig. :)

birgi said...

Ja, man får ju 8 i furu för en mindre prislapp än sex i teak. Men å andra sidan kan ju teak vara HELT underhållsfritt om man bara låter dem gråna? Eller hur? men ojjj, vad mkt pengar ...
Visst är det såndär fin kvistfri furu i dem?
Hur många stolar tog ni? Ryms även breda bakar i dem?
:-)

Lox said...

I och för sig, men även teak kan ju spricka och det är ju inte så kul. Men förvisso, teak kan gråna och galvaniserat håller längre än målat så på så sätt är det valet 'lättare'. Men vi ville ha furu och tycker den är jättefin. Och som jag skrev tidigare så var jag ute efter den gröna färgen.

Vi köpte som sagt två, och det har vi inte ångrat! Ang breda bakar så är det nog som med flygplansstolar: det finns alltid någon som klagar på utrymmet. ;)

birgi said...

Svårt, svårt val ... Snart singlar jag slant!
Hahaha...
tack för din input!
/B

Lox said...

birgis: det var så lite så. :)

Jag tror inte att du kommer att bli missnöjd vad du än väljer.