Tuesday 7 August 2007

Att flytta eller ej/ To move or not to move



Svensk sommaridyll, dock långt ifrån vårt nya hem. Flytten har gått bra, inte bara av våra ägodelar utan även från struliga blogg till blogspot. Här kommer jag att husera från och med nu. Och ibland även engelska.

Swedish summer - an idyllic view though far from our new home. Not only have we as a family moved houses, I 've also changed from blogg to blogspot. This is my new home from now, and occasionally it will be in English.

Bild: privat

7 comments:

Anonymous said...

Åhh vad glad jag är att ha hittat dig och din blogg igen;)..Hoppas du och din familj mår bra och har haft/har en bra sommar..
Kram Basilika!!

Lox said...

Du blir först ut, Basilika. Vad glad jag blir! Du är varmt välkommen hit och jag önskar att ni har haft en skön sommar också.

Kram, Lox

Anonymous said...

Men å har du flyttat!! Här var det faktiskt mycket finare ;) Ska vi fika i veckan .. Jag har ju inte din mail ...

eller har jag det? Måste kolla ..

Lox said...

Christina, du har mail! :-)

Anonymous said...

Hej där är du ju! =D

Anonymous said...

Hej Loxen!
Åh vad jag kommer att sakna dig. Men jag är samtidigt sugen på att se bilder från nya huset. :)
Vi kanske blir Umeåbor igen till hösten. Pekka kanske har jobb där på en r-byrå men den som lever får se. Kommer du att fortsätta forska från UmU eller byter du arbetsplats också?
Kram,
Sandra, Ske-å

Lox said...

Hej Sandra!

SÅ kul att höra ifrån dig. Vad syna att vi går om varandra. Jag kommer dock finnas kvar på umu ett tag till så kanske vi kan ha en lunchträff och prata bort en timme eller två?

Sköt om er, kramar Lox