Friday, 10 August 2007

Hett kärleksmöte/ Hot date


Lampor saknas, provisoriska gardiner hänger uppe och det är nästan dagliga besök till IKEA. Att gå från 79 kvm till mer än det dubbla visar sig många sätt. Nästa möte är med symaskinen. Tjena snygging!

There are lamps missing, temporarily curtains hanging in the windows and daily trips to IKEA. The effects of doubling your living space are revealed in many ways. Next date is with Mr sewing machine. Hi there handsome!

Bild: privat

6 comments:

Dubbelörnen said...

Härligt att det blir ordning på dig inte bara med nya bostaden utan också med bloggerihemvisten ;)

Har saknat dig...

Kramar

Christina said...

Jag vill också flytta!!! *stampar lite till i golvet*

.. ses imorgon!

Malin med Linn och Johan said...

Men men men men du får inte skriva detta ord för en utsvulten Umebo :-)

Åh vad jag saknar möjligheten att bara ta en liten tur till Ikea så där när man känner för det eller behovet kräver det. Linn och jag skall boka in en tjejhelg i Sundsvall snart tror jag.

cia said...

Kan tänka mig att det uppkommer vissa tomrum när man dubblerar sin boyta. Saknar ett IKEA på spontanavstånd, vilket gör att varje besök istället oftast blir väldigt dyra ;).

Lox said...

dubbelörnen: tack för dina snälla ord! Vad glad du gjorde mig. :-)

Det är kul att vara uppkopplad igen, och dessutom så är det skönt att slippa krånglet som blogg erbjöd.Kram tillbaka!

christina: förstår dig helt och hållet. Tyvärr ses vi inte idag. :-(

malin: jag veeeeeeeet. Det är så skönt att slippa 60 mil. En flytt hit istället? *lockar lockar*

cia: besöken numera kan bli rätt så dyra också. Man tenderar att köpa lite extra istället varje gång.:-)

Anonymous said...

Jag längtade utan tvekan för att stiga en bekräftelse att vara medel för att vi uppskattar alla ett härligt bidrag vi har visning här. Min utvidgade internet peta har direkt varit känd med stor strategier för att gå över med mina vänner och familj. Vi skulle visa vilka de flesta av oss besökare i huvudsak utan tvekan ha varit helgade att existera på ett iögonfallande by med riktigt flesta outspädd människor med lönsamma tips. vi känner oss verkligen i tacksamhetsskuld till har upptäckt dina webbsidor samt uppträdande fräck att så de flesta något-mer extraordinära min hyllning till en massa här. Tack för att vi återigen för alla en detaljer.