Monday, 13 August 2007

Lindex snyggast i höst

Shopping med barnen och hem kom tio plagg från Lindex bl a dessa retroplagg. Äntligen har Lindex fattat galoppen och skippat glitter, fjärilar och puffärmar. Genom denna höstkollektion blir klädkedjan höstens smartaste val, och får dessutom en guldstjärna för deras webshop. Hoppas att de fortsätter i samma stil trots det ev. äktenskapet med KappAhl*.

Bilder: lindex.se

*ryser bara jag hör namnet

Uppdaterat kl. 16:45: Jaha, ibland får man äta upp sina uttalanden fortare än ögat hinner blinka. På min eftermiddagstur på stan (utan barn) så svängde jag in på Lindex för att inhandla en kofta till mig själv. Knappt hinner jag in i affären förrän jag ser ett par snygga jobb- byxor i grått och i precis rätt modell för en tjocklåring som mig. Och brevid hänger ett par svarta, lika perfekta. Men så slår mig tanken att "Vänta, Lindex har bara underkläder på första plan", och jag tittar runt. Sedan läser jag på lappen på de perfekta gråa byxorna jag håller i handen: KappAhl. Affärerna ligger vägg i vägg och jag har gått in i fel affär. Som plötsligt blev rätt affär.

Nu vill jag be KappAhl om ursäkt. Jag ryser inte alls längre när jag hör namnet. Jag tänker istället på mina otroligt sköna och välsittande gråa byxor. Så kan det gå. Koftan på Lindex fick också följa med hem.

6 comments:

Dubbelörnen said...

Vilket gott skratt jag fick!! Har gjort samma sak, gick t o m för att byta ett plagg, i fel affär o hävdade länge att det var butikstjejen det var fel på!! För jag kunde ju inte göra fel... *himlar med ögonen*

Kramar

Malin med Linn och Johan said...

Tjocklåring??????

Vad skall då jag vara? Näpp skärpning nu med självbilden.

Lox said...

dubbelörnen: Hahahahaha... vad skönt att det är fler än jag som springer lite fel. Själv kände jag att "detta var just typiskt när jag nu har avslöjat mina negativa känslor inför varumärket" typ. Det är farligt att blotta sig offentligt.

malin: min självbild är hyfsat bra - jagär i god form, men jag har (och har alltid haft) STORA lår. Men då får man läsa boken "what not to wear" och lära sig att hitta byxor som kan trolla bort dem. :-)

Du är i bra form du med. Jag hörde allt om dina framgångar på pump- passen. You go girl!

Nilla said...

Där fick du med min favorit! Dotterns har fått den rosa tröjan med ugglor.
Jag tycker att Lindex blir bättre och bättre. Kapp-Ahl handlar jag inte på lika ofta. men ibland kan man hitta riktigt fin där också.

Att bli mamma said...

Det här var det bästa jag läst på en blogg idag - att Lindex har en retrokollektion för barn. Tur att jag hittade hit! Nu ska det shoppas billiga retrokläder.

Lox said...

nilla: jag blev uppriktigt förvånad när jag sprang in på Lindex och såg allt fint som de har tagit in i höst. Och priserna är riktigt trevliga: 79:50 för en klänning.

Idag har dottern uggletröjan och ugglekjolen och hon är så fin. :-)

att bli mamma: bara att svischa sig över till Lindex! :-)

Välkommen hit ska jag också säga, och välkommen tillbaka.