Tuesday, 21 August 2007

Nytt på Mio


I morgon släpps Miokatalogen, kanske inte med samma hype som när giganternas gigant gör detsamma. Men det finns fina saker att hitta hos lillebror, som exempelvis detta avlastningsbord Åminne som kostar 2950 kr. Det skulle kunna fungera i vår hall/ tv-rum. Pinnsoffan och slagbordet i samma serie har samma rena design. Jag får åka dit och pilla lite på dem... . :-)

4 comments:

cia said...

Spännande, är på jakt efter den "rätta hallmöbeln" och har inte hittat den än så det blir självklart en titt även i denna katalog.Kanske tom ett besök live innom det snaraste. Bordet var snyggt i alla fall.

Malin med Linn och Johan said...

Vad det är härligt att ha dej online igen. Trist att jag själv är så dålig bloggare, det blir bara enstaka mastodontinlägg.

Kristina - Kix Inredningskoll said...

Så snyggt det var. Hade passat på vårt torp. Appropå den där japanen - hade han inte sett supersize me? Tydligen inte. Fy för att äta på Mc Donalds varje dag!

Lox said...

cia: jag tycker att det är svårt att "hitta" möbler. Jag brukar mer "sprinag" på dem, och då gäller det att notera var så jag hittar igen dem. :-)

malin: tack vännen! Du får tänka att jag gör detta istället för det jag borde göra... dv jobba. ;-)

kix: det är en av sakerna jag gillar med bordet är att det passar både i en torpmiljö (kanske då i vett) och i en mer avskalad modern inredning (fördel i svart). Gammalt i ny tappning.

Jo, han har sett supersize me, och det är därför han aldrig äter french fries och dricker coke. Men ändå. Det finns ju en himlans massa glutamat i mcdonaldsmat, och det är ju inte det bästa att stoppa i sig. Ryser bara när jag tänker på det.