Tuesday 14 August 2007

Himlans vilken bra picknick- filt/ Himla picnic blanket

Fördelen med att kunna cykla är att man lätt kan ta sig till Himla:s lagerbutik. Där hittade jag handdukar, bäddlakan och denna underbara picknick- filt som vi invigde i helgen på Botaniska trädgården med hjälp av jordgubbssaft och rabarberkaka.

One of the benefits of being able riding a bike again, is the convenience of getting to Himla out- let shop. Together with towels and sheets, this picnic blanket was purchased. We used it for the first time this weekend at the Botanical garden, indulging ourselves with strawberry cordial and rhubarb cake. Yummy!

Bilder: privata

10 comments:

Dubbelörn said...

Så otroligt mysigt o fräsch o rent!!! Vilket man definitivt inte kan säga om vårt hem el några picknickgrejer som råkade stå framme när karln rev taket ;)

Kram

Lox said...

dubbelörnen: kom hem till oss när det är dags att dränera hela kåken. Eller, än mer dammigt, byta trappa. Tänk istället på hur fint det blir när din duracellkanin är färdig. :-D

Pumita said...

Heeej! Du har flyttat till Blogger!!! Vad roligt för då kan jag kommentera hos dig. Den förra bloggen betedde sig så konstigt eller om det var nåt fel hos mig... har ingen aning. Jättekul hursomhelst! :) Då ska jag genast länka till dig.

Anonymous said...

Ja - visst är Uppsala fantastiskt! Jag har en liten del av mitt hjärta och några av mina bästa vänner. Själv bodde jag där under två år i min ungdoms studiedagar på hederliga gamla Fålhagen... Nu blir jag nyfiken. Var i Uppsala bor ni? Men det förstår jag om du inte vill avslöja här ;-)

Anonymous said...

Nu vet jag! Eniro, du vet. ;-)

Det verkar ju toppen! Jag tycker själv att Umeå och Uppsala påminner en del om varandra med grönytor och små centrum och den akademiska prägeln - även om just universitetsvärlden åtminstonde förr var lite mer hierarkiskt och "viktig" i Uppsala jämfört med Umeå.

Anonymous said...

Snyggt!!
Jag gillar verkligen att komm ain här till dig och hälsa på:)
Får nog bli en vana:)
Kram Lallis

Lox said...

pumita: ja, jag tog mitt pick och pack och flyttade. Blogg krånglade för mycket. :-)

linlin: hitta.se är bra. :-)

Det är en mycket fin stad med gamla hus och kullerstensgator. Vi bor bra här, i ett litet hus med än en mindre trädgård. "Viktigheten" är inte lika påtaglig som i Oxford, men betydligt mer synlig jmf med Umeå. :-D

Lallis: du är så välkommen så. :-)

Anonymous said...

Supersnygg filt och vad härligt att ha den butiken på cykelavstånd!

Anonymous said...

Himlas lagerbutik - var ligger den? Du skriver Botaniska så då hoppas jag att det ligger nära Göteborg... I så fall måste jag ju besöka den butiken snarast! :-)

Lox said...

vickes: det blev en bonus med flytten - som grädde på moset. :-)

kix: tyvärr kommer jag att göra dig besviken. Butiken ligger i Uppsala. Men du kanske har vägarna förbi?