Tuesday, 29 April 2008

For your eyes only, PetraBilden är av usel kvalitet: suddig, sned och svart. Men jag hoppas att den ändå kan illustrera vad en individuell tillskuren passepartout kan göra för en bild. Jag gick till Gallerix för att fixa till mina, ur en bok klippta, bilder.

Bild: privat

6 comments:

Petra said...

Oh, you´re too kind :D Jag tror att jag ska ta dig på orden och promenera in på Gallerix. Jag hade ingen aning om att de kunde fixa sådant. Jag trodde bara de sålde kort och hemska tavlor...

Angelica said...

Mmm, sen service är mer än bra!

Camilla said...

Vad snyggt det var med svart passepartou. Gallerix är rätt bra faktiskt ...

A n k i e F o n t ä n said...

For mine as well (eyes). Jag har sedan länge dissat Gallerix, men nu får jag revidera! Fint!

Lox said...

petra: my pleasure. :)

(Har samma omdöme om Gallerix, men de har faktiskt också en monteringsservice, och hittar man ingen annan trevlig liten tavelaffär att tillgå fungerar de utmärkt som lösning.)

angelica: de var oerhört trevliga, och kom med bra tips och råd. Bl a så var det tjejen på Gallerix som förslog svart då vit skulle få bilderna att framstå som 'smutsiga'.

camilla: jag fick mina fördomar utmanade. :)

Ja, svart blev riktigt bra. Jag hade tänkt mig vit, men som jag skrev till angelica här ovan så skulle det inte sett lika fint ut.

ankiefontän: ofcourse, for your eyes as well! ;D

Gallerix var på min diss-lista också, men deras monteringsservice finns numera på hiss-listan.

E said...

Väldigt roligt att höra att ni ändrat uppfattning om Gallerix... Jag själv jobbar som Rammäster på en av våra butiker i Stockholm... Hur många vet att nästan alla Gallerix-butiker har minst en Rammäster? (Vars uppgift är att guida våra kunder rätt i ramdjungeln, runt 200 ramlister ... mer än 170 färger på passepartouter...) Sätt oss på prov.. Är det något vi brinner för så är det utmaningar...

Och tavlorna, grymt snygga...:) Även fast jag personligen skulle ramat dessa med Chicagolisten, 2487-211...