Tuesday 9 October 2007

Katastrof när man reser

När man reser ska man packa så få ting som möjligt som är värdefulla. När man förflyttar sig från en punkt till en annan ska man räkna efter att samtliga tng är med. Dvs, man ska inte glömma dotterns gosefilt som hon har haft sedan hon var nyfödd på ett hotellrumi Dresden. Lösningen? Plan A var att stanna till i Dresden på vår färd från Leipzig till Prag och hämta upp filten med taxi. Plan B var att låna ut mammans halsduk som gosefilt tillsvidare och skicka hennes filt från HM i dyrt paket, som betalas med Visakort, till hemmet i Svedala.

Det blev plan B. Hon sussar gott med mammas halsduk från Lindex.

7 comments:

Unknown said...

Oj oj oj, vilket drama. Om E tappar bort sin snuttefilt sâ mâste jag be svärmor sticka en ny.

Anonymous said...

Katastrof!!!!!!!!!! Jag har en som skulle dö om hennes Tette försvann. Får se om det är halsduken som gäller när ni kommer hem också.

Sara said...

Pust. Vilken tur att det gick bra. Jag vet mycket väl vilket trauma det kan vara att tappa en snuttefilt eller ett gosedjur. I somras försvann några på olika hotellrum i Italien, Tyskland och Danmark.

Anonymous said...

Ajdå vilken dramatik. Ofta har man ju bara en av Favoriten med stort F också.

Anonymous said...

Oj oj oj! Det låter värre än att mamsen tömmer minibaren på hotellet :-) Ja ja jag har spionerat på bland ufona.

Lite Ume i höstskrud finns att beskåda hos mej nu. Vi far till U-sala till helgen men vi kommer säkert tillbaka när ni är hemma en annan gång.

Anonymous said...

å men söta ... tänk vilken katastrof det hade kunnat bli ;) Frågan är om det nog inte var mammas doft som ändå kunde ersätta den viktiga filten :)

Lox said...

Tack alla för kommentarer. Dottern är hyfsad resonabel och kunde acceptera situationen. Tror att det hade varit intill olösbart för lilleman.