Sunday, 21 October 2007

Uppdatering av länkar + svammel / weekly report

Jag fortsätter mitt arbete med uppdatering av länkar. Om ni tycker att det tar tid, och ert namn inte finns där så beror det inte på att jag inte läser utan snarare tar hand om magsjuka barn. :-)

Jag har också 500 bilder att ta hand om från Dresden, Lepzig, Prag och Berlin. Jag hoppas att få ordning på dem innan nästa resa (först Vasa, sedan Köpenhamn). Det är lätt att insett att det här året har gått i packandets tecken: flytt från UK, flytt från Umeå och dessutom resor, förutom allt från Kiruna till Malmö även till nio olika länder. Puh! Inte undra på att gardinerna i köket är fortfarande uppnålade.

Idag skulle vi egentligen till Skansen, men då maken följer de magsjukas spår får det bli en dag i hemmets lugna vrå. Och jag välkomnar det. En fridens dag önskar jag er.

Uppdaterat kl. 19:10 Jag är så trött. Två små barn och en magsjuk man gör sitt. Och nu väntar madrass på golvet i tv-rummet. Jag kan inte sova i gästrummet på entreplan, för lilleman har en benägenhet att vilja gå upp kl. 5, och första anhalt är mammas sida av sängen. Och där ligger den magsjuke som säkerligen inte vill bli väckt av "mammaaaa, vet du... ".

Ny vecka på gång, förhoppningsvis med färre toalettbesök. Over and out.

If anyone wonder why we haven't been in touch this weekend, the tummy flu has decided to have a longer stop than we wished. First H, then D really badly. Otherwise, we're fine. Kids happy, work is going well and...

.. oh dear, E is shouting "poo's coming!"

13 comments:

Vicke said...

Krya på dig hälsningar till Er!

JENN said...

Hoppas verkligen ni kryar på er !
O att du fått sova o tagit igen dig inför veckan som kommer!

Dubbelörnen said...

Djup suck... den där tiden med magsjukor är absolut inget man längtar tillbaka till...

Skickar alla positiva vibbar till till er så ni snabbt blir friska igen...

Låter som schemat varit rätt hektiskt *skrattar*. Nålar funkar hur bra som helst o nu finns även fållningstejp som man bara pressar fast fållen med. En suverän grej för oss som inte syr, el inte älskar att sy el bara har jädrans bråttom... *fniss*

Kramar

cia said...

Krya på dig kram från en annan sjukstuga.Här är det kiande prickar i massor!!! Har också "sovit" på madrass i källaren i natt. För att åtminstonde en vuxen skulle få sova.

Mie, Absolut Guldkant said...

Kryyyyya på er i massor kommer här! Inte kul med magsjuka:(
Kram!

Cina said...

Nä, usch och fy för magsjuka, krya på er!!

Isa said...

Krya på er, magsjuka är ju sååå jobbigt! Det låter som om ni har en ganska hektisk tillvaro (minst sagt..!) Hoppas att det lugnar ner sig lite framöver.

Kram!
/Isa

Angelica said...

Ah, magakommorna ar mina basta vanner vid detta tag. Sa harligt ar det. Eller inte. Magkatarren har tagit ett stort och harligt faste om min mage. Men det gar over i december! ;0

Hoppas att det blir battre och jag trot faktiskt att gardinerna overlever sina nalar ett tag till! Kram!

Skogsfrun said...

åh fyy,,, Stor krya på er! Vad trist med magsjuka, det är det värsta tycker jag.
TRevlig Onsdag!

Nilla said...

Krya på er!

Christina said...

*L* ... och minns ... stackars dig och er. Hoppas att veckan är bättre nu!! Stor kram :D

Pumita said...

Fyy vad trist! Hoppas att ni mår bättre nu och får en skön helg!

Lox said...

Tack alla för era kommentarer. Veckan var tuff och nu kämpar jag med mina fogar. Återkommer!