Thursday, 6 March 2008

Köpstopps-slut och...

... då kommer frestarna fram med sina erbjudanden. På mindre än 24 timmar försöker Hus och Hem få mig att prenumerera på deras skrutt-tidning, p.o.p att spendera alldeles för mycket pengar på kläder vars kvalitet inte är bättre än HM (fast de som handlar där mig inklusive desperat försöker hävda motsatsen) och IKEA ger mig rabatt på det ena och det andra.

Men jag är cool och säger nej. Här blir det bara sophinks-shopping.

2 comments:

Anonymous said...

Heja heja! Och visst är det väl ändå så att Pop inte har bättre kvalite? Jag tycker min själ inte att jag överväldigas av att trycken håller, att de inte vränger sig eller annat.
Kul att läsa dig förresten - ny som jag är! Ha en solig dag.
/Sara

Lox said...

Sar: Hej och välkommen hit. Nej, pop-kläderna är inte bättre (ffa de mönstrade) så som många vill hävda. Det är något man säger för att motivera sitt spenderande. Jag är likadan. :)

Jag har använt HM-kläder (LOGG) och pop-tröjor (båda randiga) till först dottern och sedan sonen. (I vår familj får man ärva.) Tröjorna ser exakt likadana ut. Och detsamma gäller för de mönstrade som då ser lika sneda och urtvättade oavsett märke. Man kan knappast hävda att det så mycket dyrare märket borgar för någon extremt bättre kvalitet.

Ha en solig dag du med!