Sunday, 9 March 2008

Alternativa förklaringsmodeller

Carola och Andreas gick inte vidare. Någon som är förvånad? Jo, Carola själv. Hon funderar över 'varför?' och kommer fram till att svenska folket kanske är mätta. Kanske är det så, kära Carola, men jag kan se flera andra påverkansfaktorer som är fullt lika troliga:

*uppträdandet var inte det bästa. 100% soloartist + 100% soloartist är inte samma sak som 100% duo. Och 200% soloartist på en scen blir bara för mycket. Och för dem som har glömt matematiklektionerna på mellanstadiet kan jag informera om att procent betyder 'per hundra'.

*folk kanske inte är mätta på er som duo, utan på dig Carola. Vi som aldrig har gillat blomkastning och någon som skriker "you're always on my schide", men är totalförälskade i Andreas sedan "Glorious" valde att inte rösta för Nordman utan mot dig.

*eller, så är det så enkelt som att låten "One love" faktiskt är riktigt dålig.

Varsågod. Bara att välja och vraka.

6 comments:

Cia said...

Skriver under på de flesta av förklaringarna.

Lox said...

cia: *viskar* Jag tycker att låten är riktigt dålig.

Cia said...

Kom ju på en sak till *S*
Nordman har ju nyckelharpa också!!!!!!!!

Dosiss said...

Har inte hört lâten men kan iaf sâga att jag aldrig har varit ett Carolafan. Av alla pâbörjade "utlandskarriärer" sâ har hon alltid blivit kvar i sverige. Hon har helt enkelt inte tillräckligt med talang; det är för mycket renodlat skrik i hennes röst. Hon har ingen själ att förmedla denna människa.

Linda K said...

en kombo av allt :D

Anna funderar said...

Allt stämmer in. Det kan faktiskt bli för mycket av det goda också:)