Sunday, 17 February 2008

Skojar någon med mig?

Varför är man upp kl. 00:43 och bloggar? Jo, lilleman har kräkts ner sig själv och sängen.

Jag har inte mycket övers till "åh det är så synd om mig för jag är 30- någonting med en liten karriär och nu står jag här med barnspya och ingen möjlighet att dricka kaffe latte med mina polare" för det hör liksom till när man får barn att de, och en själv, blir sjuka. Men finns det ingen måtta på hur länge detta ska pågå? Vi avslutade kåvepeninkonsumtionen i går, och nu drar det igång igen?! Visserligen är variation omväxlande och jag kan knappast klaga på brist på sysselsättning, men att skrubba nalle och gosefilt rena i duschen mitt i natten ligger inte på topp tio av mina favoritaktiviteter. *ler hysteriskt*

Bara så jag har något att gå efter: hur länge ska jag räkna med att barnen är konstant sjuka? Tills de blir sju? Tio? Helst inte längre än till femton, va...?


Uppdaterat kl. 9:12 Väcktes av "i want beakfass" kl. 7:27 så han har i alla fall piggnat till under natten. Själv är man seg som kola.

4 comments:

cia said...

Men snälla familjen lox är det inte dags att skicka alla sjukdommar dit peppar växer!!!!!
Hoppas att det bara var för mycket kalas.
Här gick lemoncurdtårtan hem kan jag lova, men jag lovar att berätta något roligt kring det. Har gjort upprop.

Lox said...

cia: jag fattar inte vad det är med den hr staden och sjukdomar, för vi har varit sjuka konstant sedan vi flyttade hit. Kul att tårtan smakade! :-)

jag ska svara på upprop (och jag kommer garanterat... om vi är friska vill säga). :-)

sara said...

Magsjuka här också. Igen. Tvilling 1 kräktes förra helgen, blev frisk, lillasyster kräktes, tvilling 2 klarade sig vilket är helt otroligt. Idag började tvilling 1 kräkas igen. Just som jag städat undan klorinet från badrummet. Nu väntar jag bara på att lillasyster ska kräkas ner tre madrasser och två täcken inklusive sig själv inatt. Och tvilling 2 – klarar han sig även denna gång?

Lox said...

sara: vilken mardröm med dofter man inte vill komma ihåg. Usch och blä och uäck!

Det måste finas en ljusning. Det måste.