Tuesday, 15 January 2008

Osteopati + förkyning = katastrof

Glömde berätta för alla foglossare därute (och andra som går på osteopatibehandling) att man verkligen inte ska gå på behandling när man är förkyld. Eller har en förkylning i kroppen man inte vet om. Det senare råkade jag ut för med resultatet dunderförkylning.

Men men, någon måste väl offra sig för vetenskapen... .

För övrigt är jag så pass bra i fogarna nu att vi planerar in skidresa till stugan i Norge i påsk. Jag ska dock inte bege ut på Hesten på telemarksskidor som förr om åren, utan få ta längd-laggen på platt terräng (typ nedanför Skurufjell och Bröfjell) i barnens takt. Man utvecklas som skidåkare med åren. Om jag lägger ironin till sidan så finns det ändå något oerhört positivt att lyfta fram med ovanstående. Denna resa blir i så fall första gången jag står på ett par längdskidor sedan nyår 2002/2003 då jag som höggravid med dottern och med foglossning åkte 500 m tillsammans med maken (engelsman som gjorde en snarlik version av bambi på is). För tre år sedan låg jag till sängs pga foglossning (gravid med sonen) och kunde bara gå med hjälp av kryckor. Med detta i åtanke har osteopatin hjälpt oerhört.

2 comments:

cia said...

Underbart att höra att du trots allt känner dig så bra. Här är vi precis hemkommen från fjällen och jag kan nu meddela att jag är totalt frånåkt. De 2 stora gnällde bara vid liften att de var tvugna att vänta på mig hela tiden:-(. Tom F körde helst ifrån mig också.

Lox said...

cia: Dina tjejer är så otroligt duktiga. Jag ser fram emot att läsa mer om er resa i din blogg. :-)