Sunday, 23 September 2007

Klappat och klart

Jag ska gästspela som lektor. Lite försmak på vad som komma skall då f***ing avhandling är färdig. :-)

Nu ska jag skriva färdigt kappan, artiklarna och förbereda första lektionsdagen.Allt helst idag. Snacka om högt skruvade ambitioner.

Maken är äntligen hemma. Inget skvaller om Brown, men dock en ny Living ETC och en massa gott från Harrod's food hall. Älskar food halls. Skulle kunna bosätta mig i en food hall (gärna den som jag dregglandes gick runt i Seoul). Alternativet är VålaMagasinet. Där skulle jag kunna komma med min laptop och bara flytta in.

Nog med flum och dags med jobb, en vacker höstsöndag som denna. Önskar er alla en underbar dag.

3 comments:

Myska said...

Undrar hur det gick med ambitionerna! Det låter sannerligen tufft, men om jag får vara ärlig låter det lite lockande också. Ja, kanske inte allt skrivandet på en gång, men lite i taget. Tur att maken tänkte på att ta med godsaker, jag hoppas du har smaskat på ett och annat mellan varven.

Jessica said...

I like Living etc! Och jag gillar din blogg jättemycket, en ny bekantskap för mig. Fint blogghuvud du har gjort med bilderna, jag har inte kommit underfund med hur man kontrollerar storleken på bilderna i det fältet. Det blir bara en enda megastor bild när jag försöker :-(
Skrattade gott åt inlägget med organic/organiskt :-)
Har numera en länk till dig hos mig. Hoppas ok!

Frida said...

Är det OK om jag också flyttar in på Vålamagasinet?