Livet vänder åter med en vegetarisk lasagne. Jag gör det alltid lätt för mig, och gör en enkel tomatsås av burktomater, hackad lök, vitlök och soltorkade tomater som får koka ihop. Smaksätt med basilika och svartpeppar.
Andra fyllningen är lika lättlagad den med: ricotta ost och förvälld spenat. Detta blandas med hackade örter såsom basilika, oregano, timjan... .
Sedan är det bara att varva: tomatsås i botten, lasagneark och sedan ost. Avsluta med tomatsås på toppen som får gotta ihop sig i ugnen med lite mozzarella och parmesan. 20 minuter i ugnen och alla är glada.
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
7 comments:
Me like. Den går alltid hem, brukar dock ta keso istället för ricottan. Lunchdags:)
anna: keso är bra. Och det finns på affären på hörnet, och där lär man inte hitta ricotta!
Jag kommer över med skyddsmask och äter hos er! :) Eller går det att få en portion hemskickad?
Skulle sitta fint, då huvudet befinner sig i böckernas värld
angelica: bäst att beam över en portion för säkerhets skull. Får man äta på ditt bibliotek? ;-)
På mitt bibliotek får man göra allt om man heter Angelica. Mer eller mindre. Leve för personalkortet och tillgång till allt. Dock så använder jag det inte lika flitigt längre eftersom att jag inte jobbar där så ofta längre.
Men skulle lungt kunna överleva där innen om jag skulle bli inlåst. Hittar alla bibliotekarie hemligheter! :)
Tack för lasangen, den var god! :)
Mmmm så gott det lät!
angelica: det var så lite så.
mie: mumsigt värre - inte en bit kvar. :-)
Post a Comment